Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov našich zákazníkov je pre nás samozrejmosťou.

Vyhlásenie spoločnosti
Vyhlasujeme, že všetky naše systémy sú chránené proti zneužitiu osobných údajov a všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a zaobchádza sa s nimi vždy v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.
Všetky osobné údaje sú starostlivo chránené a nie sú za žiadnych okolností poskytnuté tretej strane.

Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme?
Z dôvodu správneho vybavenia vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať meno objednávajúceho (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme všetky vaše objednávky, ktoré ste u nás realizovali.

Prečo tieto údaje potrebujeme?
Na vybavenie vašej objednávky potrebujeme vedieť, za akých podmienok a kam ste si tovar objednali dodať. Ďalej používame údaje na zlepšie ponuky našich produktov k väčšej spokojnosti zákazníkov. Takisto ich môžeme použiť na komunikáciu s vami, napríklad pri informovaní o vašom účte, vašej objednávke či o poskytnutí informácii o požadovaných produktoch.

Môžem tieto dáta zmeniť alebo odstrániť?
Po prihlásení do nášho internetového obchodu máte možnosť zistiť, aké osobné údaje o vás evidujeme a tieto dáta môžte upravovať alebo vymazať.
V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť a doteraz ste neurobili žiadnu objednávku, stačí nám poslať e-mail na adresu, ktorú nájdete v kontaktoch.

Čo mám robiť, ak sa domnievam, že s mojimi dátami nie je nakladané správne?
V prípade, ak sa domnievate, že s vašimi osobnými údajmi nie je nakladané v súlade so zákonom, môžete sa, okrem možností daných zákonom, tiež obrátiť na nás.